Pantai Klayar Lirik Lagu Didi Kempot

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Didi kempot.

Berikut salah satu lirik lagu Didi kempot yang berjudul  Pantai Klayar.

Pantai Klayar - Didi Kempot
Didi kempot

Tulung sawangen, sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho nadyan sedelo
aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo

interlude

reff:
sedelo wae aku ora biso
adoh kowe nengopo ningalke lungo
seketip netro aku ora lilo
yen koe nganti gandeng karo wong liya
ouoooo

improve

tulung sawangen sawangen aku
sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo
aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali
janjimu neng pantai klayar

samar ati iki samar
yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar
ouoooow

reff:
sedelo wae aku ora biso
adoh kowe nengopo ningalke lungo
seketip netro aku ora lilo
yen koe nganti gandeng karo wong liya
ouoooo

birune segoro kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoro kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan
Ouoooowh  Ouoooow

Belum ada Komentar untuk "Pantai Klayar Lirik Lagu Didi Kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel