Syair Dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu dari berbagai musik indonesia diantaranya sebagai berikut.

Booming lagu koplo versi Hip Hop Dangdut bisa menjadi berkah tersendiri bagi gorup vokal ynag menggelutinya. Group Band Hip Hop Dangdut ini berasal dari kota Yogyakarta, tepatnya di Imogiri Bantul. Hip Hop Dangdut Pendhoza beraliran Whateverhop, uniknya genre ini diciptakan oleh pendhoza sendiri, cakupan musik berasal dari jenis musik lainnya. Hip Hop Dangdut Pendhoza  mempunyai 2 personil setelah band yang mereka bangun bubar yaitu sandios dan Lewunk. Musik dibuat dari take gitar asli, keyboard, kendang dan dibantu oleh Kenthuz Gila manager dari NDX AXA dengan hasil yang sangat maksimal.

Lirik Lagu Cah Kerjo
Pendhoza

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku sing ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dik lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dik tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dik lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dik tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dik lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dik tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbman
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

Belum ada Komentar untuk "Syair Dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel