Kangen Ibu Lirik Lagu Didi Kempot

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Didi kempot.

Berikut salah satu lirik lagu Didi kempot yang berjudul  Kangen Ibu.


Lirik Lagu Kangen Ibu
Vocal : Didi Kempot

ibu wes kepenak panggonmu
pancen wes pestine tak iklhaske gonmu niggal aku
ibu ora kendat dongaku
aku ra lali wektu terus yen isih ana nyawaku

tak eling tresna lan ngendikamu
sing gawe tentrem batinku

ibu beninge toya wudhu
sing netremke atiku saben eling kabeh ngendikamu
ibu ora lali nyuwunku
impennana aku senadyan sedelo jroning kangenku

oh ibu wes kepenak panggonmu
sedoyo mung nenggo wektu

Interlude ke Reff

ning tangan tengenku tak gegem welingmu
tak ugemi ngati sprene ora lali
saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
ngelingake pungkasan ketemu ibu

ibu beninge toya wudhu
sing netremke atiku saben eling kabeh ngendikamu
ibu ora lali nyuwunku
impennan aku senadyan sedelo jroning kangenku

oh ibu wes kepenak panggonmu
sedoyo mung nenggo wektu

Interlude ke Reff

ning tangan tengenku tak gegem welingmu
tak ugemi ngati sprene ora lali
saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
ngelingake pungkasan ketemu ibu
ngelingake pungkasan ketemu ibu

Belum ada Komentar untuk "Kangen Ibu Lirik Lagu Didi Kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel