Piring Pecah Lirik Lagu Didi Kempot

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Didi kempot.

Berikut salah satu lirik lagu Didi kempot yang berjudul  Piring Pecah.


Lirik Lagu Piring Pecah
Didi Kempot Official Channel
vocal : Didi Kempot

gek opo ta salahku
dosa opo awakku
kebangeten tenan nasibku
koyo alun ing ombaking banyu

loro atiku iki
perih kaya mangkene
kowe lungo ninggalke sisa
sisa tresno sing dadaku

Reff :

banyu mili miline ono samudra
kowe seneng aku sing kelara lara
manuk wae isih duwe tresno
eling anak bojo sing di tinggal lunga

piring pecah paribasane omah omah ora ana tentreme

 #improve melodi

loro atiku iki
perih kaya mangkene
kowe lungo ninggalke sisa
sisa tresno sing dadaku

Reff :

banyu mili miline ono samudra
kowe seneng aku sing kelara lara
manuk wae isih duwe tresno
eling anak bojo sing di tinggal lunga

piring pecah paribasane omah omah ora ana tentreme
piring pecah paribasane omah omah ora ana tentreme
oo oo oo ooooh

Belum ada Komentar untuk "Piring Pecah Lirik Lagu Didi Kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel