Segoro Tuban Lirik Lagu Didi kempot

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Didi kempot.

Berikut salah satu lirik lagu Didi kempot yang berjudul  Segoro Tuban.

Lirik Lagu Segoro Tuban
vocal : Didi Kempot

putihe pasir segoro tuban
sing tak pikir seprene wis ra kelingan
akhiring netesing udan sore
ngelingake slirane kembange lambe

separo jagad tak kiteri
ora wirang saben uwong tak takoni
separo donya tak ubengi
ngoyak tresno tresnane uwong sing lali

Reff

kunang kunang padangono ati iki
kanggo aku wong sing kangen ati
kunang kunang tuntunen sing kangeni
ning pinggir segoro pantai sowang tak enteni ning tuban iki

Improve Melody

pasire suryo wis ngancik wengi
ngawe ngawe rasane kangene ati
kecelik biyen gonku nresnani
kowe purik lungamu terus neng ngendi

separo jagad tak kiteri
ora wirang saben uwong tak takoni
separo donya tak ubengi
ngoyak tresno tresnane uwong sing lali

Reff

kunang kunang padangono ati iki
kanggo aku wong sing kangen ati
kunang kunang tuntunen sing kangeni
ning pinggir segoro pantai sowang tak enteni

kunang kunang padangono ati iki
kanggo aku wong sing kangen ati
kunang kunang tuntunen sing kangeni
ning pinggir segoro pantai sowang tak enteni ning tuban iki

Belum ada Komentar untuk "Segoro Tuban Lirik Lagu Didi kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel