Pamer Bojo Lirik Lagu Didi Kempot

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Didi kempot.

Berikut salah satu lirik lagu Didi kempot yang berjudul  Pamer Bojo.

Lirik Lagu Pamer Bojo
Cipt : Didi Kempot

koyo ngene rasane wong nandang kangen,
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh ning dadaku

# Improve

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku..
#interlude
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku..
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh ning dadaku

# Improve

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku..
#interlude
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku..
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

Belum ada Komentar untuk "Pamer Bojo Lirik Lagu Didi Kempot"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel