Syair dan Lirik Lagu Kidung Wahyu Kolosebo

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu dari berbagai musik indonesia diantaranya sebagai berikut.

Lirik Kidung Wahyu Kolosebo
Cipt : Habib Asyhari Adzomat Khon

rumekso ingsun laku nisto ngoyo woro
kalawan mekak howo, howo kang dur angkoro
senajan setan gentayangan, yansah gawe rubedo
hinggo pupusing jaman

hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
meper hardaning ponco, saben ulesing netro
linambang sih kawelasan, ingkang paring kamulyan
sang hyang jati pangeran

jiwanggo kalbu samodra pepuntoning laku
tumuju dateng gusti dzat kang amurba dumadi
manunggaling kawulo gusti krenteg ati bakal dumadi
mukti ingsung tanpo piranti

sumebar ing sukma madu sarining perwita
maneka warna prodo bangun projo sampurna
sengkala tido mukso kolobendu nyoto sirna
tyasing rasa mardika

mugiyo den sedya pusaka kalimasada
yekti dadi mustika sak jeroning jiwa raga
beja mulya waskita digdaya bowa leksana
byar manjing sigra sigra

ampuh sepuh wutuh tan kena iso paneluh
gagah bungah sumringah ndadar ing wayah wayah
satriya tata sembada wirotomo katon sewu kartika
ketaman wahyu kolosebo

memuji ingsun kanti suwito linuhung
segoro gondo arum swuh rep dupo kumelun
ginaluh niat ingsun hangidung sabdo kang luhur
titahing sang hyang agung

rembesing tresno tondo luhing netro roso
roso rasaning ati kadyo tirta kang suci
kaweitara jopo montro kondang kang suci
palilahing sang hyang wenang

noto dewo jawato talisantiko bawono
prasido sidikoro ing sasano asmoro loyo
sri narendra kolosebo winisudo ing gegono
datan gingsir sewu sewu warso

Belum ada Komentar untuk "Syair dan Lirik Lagu Kidung Wahyu Kolosebo"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel