Kapten Oleng Lirik Lagu Nella Kharisma

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Nella Kharisma.

Nella Kharisma merupakan penyanyi dangdut yang sedang naik daun di belantikan musik indonesia,banyak sekali lagu – lagu yang di nyayikanya Nella Kharisma langsung melejit seketika dan mudah di hafal oleh kalangan masyarakat.Berikut salah satu lirik lagu Nella Kharisma yang berjudul  Kapten Oleng.

Lirik Lagu Kapten Oleng
Vokal : Nella Kharisma
Produksi : Sakura Record

tegane atimu gawe tatu neng atiku
derese eluh iki mergo kowe sing jalari
lamise janjimu koyo ombak'e banyu
gede bantere alun nangin ra isoh di gugu

kroso ning awaku jobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing bubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
tak coba nglaleke arep nganggo coro opo wae

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes rakajen
kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono tresno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungo senajan mung sedelo

wes biasane aku mbok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sukur-sukur oleh gantine tresno

senajan iki mung sedelo
yo wes ra popo sing penting wes ra kroso
roso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes rakajen
kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono tresno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungo senajan mung sedelo

mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur ulur

saiki kowe pancen isoh mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disia-sia
kowe mesti oleh piwales tresno

tak akoni larane tembus neng ati
sekarang t'lah hilang semenjak kaptenku datang

kapten aku pengen oleng mergo tresno wes rakajen
kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono tresno ben ra nyesek neng dodo
tombo teko loro lungo senajan mung sedelo

Belum ada Komentar untuk "Kapten Oleng Lirik Lagu Nella Kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel