Terminal Giwangan Lirik Lagu Nella Kharisma

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Nella Kharisma.

Nella Kharisma merupakan penyanyi dangdut yang sedang naik daun di belantikan musik indonesia,banyak sekali lagu – lagu yang di nyayikanya Nella Kharisma langsung melejit seketika dan mudah di hafal oleh kalangan masyarakat.Berikut salah satu lirik lagu Nella Kharisma yang berjudul  Terminal Giwangan.
Lirik Terminal Giwangan
Vokal : NDX A.K.A

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

#interlude

biasane jam semene wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni

biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dina-dina iki menghilang bagai butiran debu

aku mung kayaterminal giwangan
mung tak nggo sambat, tak nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati lara tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen apa tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok ya ngerteni

#rapp
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sapa malah ra diwaca

duh alah mas, anggepmu aku iki sapa
bojomu mas, aku iki bojomu
mengapa, jawabmu gawe aku tambah nestapa
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung kayaterminal giwangan
mung tak nggo sambat, tak nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati lara tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen apa tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok ya ngerteni

#rapp
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sapa malah ra diwaca

duh alah mas, anggepmu aku iki sapa
bojomu mas, aku iki bojomu
mengapa, jawabmu gawe aku tambah nestapa
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung kayaterminal giwangan
mung tak nggo sambat, tak nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati lara tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen apa tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok ya ngerteni

rasane ora karuan, ning ati lara tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen apa tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok ya ngerteni

Belum ada Komentar untuk "Terminal Giwangan Lirik Lagu Nella Kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel