Wegah kelangan Lirik Lagu Jihan Audy

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Jihan Audy.

Jihan Audy merupakan penyanyi dangdut yang sedang naik daun di belantikan musik indonesia,banyak sekali lagu – lagu yang di nyayikanya Jihan Audy langsung melejit seketika dan mudah di hafal oleh kalangan masyarakat.Berikut salah satu lirik lagu Jihan Audy yang berjudul  Wegah Kelangan.

Lirik Lagu Wegah Kelangan
Cipt : Danang Danzt

rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto rosoning ati
penginku kowe ngerti
sing tak pikir saiki

tulung kowe ojo salah tompo
ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra isoh neruske katresnan

jujur aku isih sayang wegah kelangan
mergo tresno wes tak bathi ning jero ati
nangin arep piye meneh iki wes kahanan
kudu pisahan ...

kalau kowe ojo lamis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane
pangapurane ...

ra ono niatku ngelarani atimu
rungokno aku senajanno aku sing kleru
tak akoni pancen gedheroso tresnaku
yo mung kanggo awakmu

cukup pisan iki kowe loro ati
ora tak baleni anggoku sing nglarani

jujur aku isih sayang wegah kelangan
mergo tresno wes tak bathi ning jero ati
nangin arep piye meneh iki wes kahanan
kudu pisahan ...

njalukku kowe ojo lamis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane
pangapurane ...

mung kependem roso tresno
bebarengan ora bakal dadi nyoto
pengin langgeng yo kuwi karebku
nanging wong tuwaku ra setuju

jujur aku isih sayang wegah kelangan
mergo tresno wes tak bathi ning jero ati
nangin arep piye meneh iki wes kahanan
kudu pisahan ...

njalukku kowe ojo lamis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane
pangapurane ...

Belum ada Komentar untuk "Wegah kelangan Lirik Lagu Jihan Audy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel