Wes Wani Perih Lirik Lagu Nella Kharisma

Malam sahabat semua jumpa lagi sama saya admin jagolirik.com yang kali ini akan menyajikan lirik lagu Artis terkenal di indonesia yang sudah melintang di industri musikan indonesia yaitu Nella Kharisma.

Nella Kharisma merupakan penyanyi dangdut yang sedang naik daun di belantikan musik indonesia,banyak sekali lagu – lagu yang di nyayikanya Nella Kharisma langsung melejit seketika dan mudah di hafal oleh kalangan masyarakat.Berikut salah satu lirik lagu Nella Kharisma yang berjudul  Wes Wani Perih.
Lirik Lagu Wes Wani Perih
Cipt : Bayu G2B
Vokal : Nella Kharisma
Produksi : Sakura Records indonesia Official

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben ndino mung tansah gawe loro ning ati
mergo seneng blinjani janji ra tau biso ngerteni

koyo ketiban ondo wis loro malah mbok sio-sio
opo kowe ncen sengojo amargo wes ono wong liyo

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben ndino mung tansah gawe loro ning ati
mergo seneng blinjani janji ra tau biso ngerteni

#rapp
mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe
mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
nangin saiki wis ilang mergo kowe

mbiyen jarene setia sehidup semati
nanging nyatane kowe mblenjani janji
tersno suciku iki ra tau mbok ngerteni
malah kowe seneng gawe loro ning ati

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben ndino mung tansah gawe loro ning ati
mergo seneng blinjani janji ra tau biso ngerteni

#rapp
opo aku kudu golek wong sing iso ngerteni
yen pancen kowe wes ora gelem peduli
selama iki aku isoh jogo tresnaku kang suci
malah kok bales nglarani ati gawe tangis ati iki

ibarat air susu tak balas air tuba
smakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
sudah sukuplah sudah kita akhiri saja
mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
kudu wani perih awakku iki
saben ndino mung tansah gawe loro ning ati
mergo seneng blinjani janji ra tau biso ngerteni

Berlangganan update artikel terbaru via email:

Belum ada Komentar untuk "Wes Wani Perih Lirik Lagu Nella Kharisma"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel